Mausteilla tavoitteisiin!

Varainhankinta kouluille ja päiväkodeille

Leirikoulut ja retket ovat usein niitä mieleenpainuvimpia tapahtumia lapsena. Niiden eteen tehdään nähdään vaivaa, sekä järjestelyjen osalta että ennen kaikkea talouden järjestämiseksi. Tällöin tärkeään rooliin tulee mm. varainhankinta.

Mama´s Made mausteiden myynti auttaa keräämään rahaa ja pääsemään kohti yhteistä tavoitetta. Mausteita käyttävät kaikki, pakkaukset ovat sopivan kokoisia ja niitä on helppo myydä. Varainhankinta koululuokille ei ole koskaan ollut näin mukavaa!

Urheiluseurojen varainhankinta

Harrastaminen vaatii usein suurtakin taloudellista panostusta. Jotta harrastuksen kustannukset eivät vaikuttaisi mahdollisuuksiin harrastaa, kannattaa rahaa kerätä muualtakin kuin vanhempien lompakosta. Kun koko joukkue saadaan mukaan myymään Mama´s Made mausteita, niin voidaan nopeastikin saada kasaan merkittävä summa rahaa.

Mama´s Made mausteiden myynti auttaa keräämään rahaa ja pääsemään kohti yhteistä tavoitetta. Mausteita käyttävät kaikki, pakkaukset ovat sopivan kokoisia ja niitä on helppo myydä. Varainhankinta seuroille ei ole koskaan ollut näin mukavaa!

Yhdistyksen varainhankinta

Yhdistystoiminnassa ollaan usein mukana suurella sydämellä, intohimolla ja ilmaiseksi. Ilman rahaa yhdistysten pyörittäminen ei kuitenkaan onnistu. Jotta yhdistyksen toiminta ei olisi rahasta kiinni tarvitaan erilaista varainkeruuta.

Mama´s Made mausteiden myynti auttaa keräämään rahaa ja pääsemään kohti yhteistä tavoitetta. Mausteita käyttävät kaikki, pakkaukset ovat sopivan kokoisia ja niitä on helppo myydä. Varainhankinta yhdistyksille ei ole koskaan ollut näin mukavaa!Mama´s Made mausteilla helposti tavoitteisiin!